Znanost

Zaposlenici Fakulteta hrvatskih studija istražuju različite teme u područjima humanističkih, društvenih i interdisciplinarnih znanosti, točnije u poljima filozofije, povijesti, psihologije, sociologije, komunikologije, edukacijskih znanosti, hrvatskog latiniteta i kroatologije. Većina zaposlenika bili su, ili još uvijek jesu, uključeni u istraživačke projekte na nacionalnoj ili Sveučilišnoj razini, a neki od njih bili su voditelji istraživačkih projekata. Rezultate svojih istraživanja zaposlenici iznose na znanstvenim i stručnim skupovima koje organizira ili suorganizira Fakultet, kao i na ostalim domaćim i inozemnim znanstvenim i stručnim skupovima. Također, Fakultet hrvatskih studija izdaje interdisciplnarni znanstveno-stručni časopis Kroatologija.

Za sve upite u vezi sa znanstvenom i stručnom djelatnošću Fakulteta hrvatskih studija, možete se obratiti 


Objavljeno: 8. 6. 2016. u 09:48
Danijela Vnučec Grdović
VAŽNO - prijave sveučilišta za...

Obavještavamo Vas o novim uputama za prijavu Erasmus+ projekata. U odnosu prema prethodnim uputama izvršena je promjena u dijelu koji regulira potrebnu dokumentaciju prilikom ishođenja rektorovog potpisa.

U privitku  je i tekst sporazuma čije se potpisivanje predviđa što znači da će umjesto izjave dekana, koju je bilo potrebno dostaviti prema prethodnoj proceduri, biti potrebno dostaviti potpisani sporazum.

Detalje vezane uz Erasmus+ natječaj možete pronaći ovdje.  

Poziv na podnošenje prijedloga 2016. – EAC/A04/2015

Ispravak datuma i rokova podnošenja

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic