Akademska iskaznica

Sukladno odluci Senata Sveučilišta u Zagrebu od 22. studenog 2012. godine, svi zaposlenici Sveučilišta u Zagrebu u znanstveno-nastavnim, nastavnim i suradničkim zvanjima, dužni su ispuniti i periodički ažurirati svoju Akademsku iskaznicu. Iskaznica se koristi kao jedan od dokumenata pri raznim akademskim djelatnostima na Sveučilštu, uključujući izbore u zvanja i na radna mjesta unutar Svečilišta, prijave na Sveučilišne natječaje, članstva u Sveučilišnim povjerenstvima i sl. 

Akademska iskaznica može se ispuniti na mrežnoj stranici http://www.unizg.hr/akademska-iskaznica/ (prijava uz pomoć AAI@EduHr elektroničkog identiteta).


Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic