Znanost

Zaposlenici Fakulteta hrvatskih studija istražuju različite teme u područjima humanističkih, društvenih i interdisciplinarnih znanosti, točnije u poljima filozofije, povijesti, psihologije, sociologije, komunikologije, edukacijskih znanosti, hrvatskog latiniteta i kroatologije. Većina zaposlenika bili su, ili još uvijek jesu, uključeni u istraživačke projekte na nacionalnoj ili Sveučilišnoj razini, a neki od njih bili su voditelji istraživačkih projekata. Rezultate svojih istraživanja zaposlenici iznose na znanstvenim i stručnim skupovima koje organizira ili suorganizira Fakultet, kao i na ostalim domaćim i inozemnim znanstvenim i stručnim skupovima. Također, Fakultet hrvatskih studija izdaje interdisciplnarni znanstveno-stručni časopis Kroatologija.

Za sve upite u vezi sa znanstvenom i stručnom djelatnošću Fakulteta hrvatskih studija, možete se obratiti 


Objavljeno: 18. 2. 2016. u 15:27
Jasminka Despot Lučanin

Pozivamo Vas na radionicu/training u okviru programa MIRRIS ( Mobilising Institutional Reforms in Research and Innovation System) koja će biti održana u utorak, 15. ožujka ove godine u dvorani MZOS-a u prizemlju s početkom u 10.00 sati. Tema radionice je: ’EU support office’’ koju će voditi predstavnici Sveučilišta u Leuvenu, Belgija. Molim Vas da prijave za sudjelovanje pošaljete na e-mail: damir.jelicic@mzos.hr najkasnije do 10. ožujka ove godine. Za sve dodatne informacije stojim Vam na raspolaganju. U privitku Vam šaljem provizorni dnevni red i životopis g. Stijn L. Delaure sa Sveučilišta u Leuvenu koji će voditi radionicu.

/_news/36575/Draft Agenda MIRRIS coaching - Croatia.docx

/_news/36575/StijnDelaur_CV (2)(1).pdf

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic