Objavljeno: 2. 12. 2020. u 14:37
Administrator

Dekanski kolegij Fakulteta hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu 2. prosinca 2020. prihvatio je prijedlog predstavnice Studentskoga zbora Fakulteta hrvatskih studija da se zbog pogoršanih javnozdravstvenih okolnosti od 7. prosinca 2020. do 10. siječnja 2021. nastava odvija na daljinu.

Nastava na Fakultetu hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu u razdoblju od 7. prosinca 2020. do 10. siječnja 2021. održavat će se na daljinu uz iznimku praktične nastave, studentskih vježbi, laboratorijske nastave i terenske nastave kod kojih bi nastava na daljinu u velikoj mjeri narušila ishode obrazovanja, uzimajući u obzir značajke specifičnih nastavnih procesa.

Prigodom održavanja onih oblika nastave koji se moraju provoditi u živo potrebno je primjenjivati propisane protuepidemijske mjere.

Nastavnici će studentima, predstojnicima odsjeka i rasporedaru nastave javiti na kojoj će internetskoj platformi izvoditi nastavu.

Nastava će se u pravilu odvijati u terminima koji su bili predviđeni ovosemestarskim rasporedom nastave.

U Odluci se pozivaju nastavnici da studentima učine dostupnim digitalizirane nastavne materijale najmanje sedam dana od održane nastave te da u izvođenju na daljinu osiguraju primjerenu kvalitetu nastave koja se ne smije svesti na slanje oskudnih prezentacija ili zadavanje zadaća neplaniranih silabom predmeta.

U Zagrebu, 2. prosinca 2020.

Dekan                         

Prof. dr. sc. Pavo Barišić          

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic