Objavljeno: 31. 1. 2019. u 15:43
Iva Ćalić
Međunarodni skup 5. dani ICARUS...

Međunarodni skup 5. dani ICARUS Hrvatska & 23. ICARUS godišnja konvencija "Interactive Archives: Digital Challenges & Collaborative Networks"


Međunarodni skup 5. dani ICARUS Hrvatska & 23. ICARUS godišnja konvencija "Interactive Archives: Digital Challenges & Collaborative Networks" održati će se u Puli od 27. do 29. ožujka 2019. Na poveznici je preliminarni program i obavijest da je otvorena registracija za sudjelovanje.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic