Objavljeno: 12. 11. 2014. u 12:25
Uređeno: 12. 11. 2014. u 12:43
Iva Ćalić
USPJEŠNO PREDSTAVLJANJE ZBORNIKA...

Sinoć se u prostorijama knjižnice, uz brojne okupljene kolege, profesore i studente održalo predstavljanje novog zbornika "Žene kroz povijest" biblioteke Dies historiae u nakladi Hrvatskih studija. Neizbježna je bila zahvala izdavačima zbornika Društvu studenata povijesti "Ivan Lučić - Lucis" i njihovom dugogodišnjem radu, stručnosti i trudu. Zahvaljujemo izlagačima doc.dr.sc. Ivani Jukić, doc.dr.sc. Dubravki Zimi, dr.sc. Mariji Karbić i doc.dr. Marinku Šišku, koji je dao završnu riječ ovom okupljanju sa željom da se ovakvi susreti u Knjižnici Hrvatskih studija i dalje održavaju pod nazivom "Borongajski susreti".

Do sljedećeg "Borongajskog susreta" srdačno Vas pozdravljamo!

Voditeljica knjižnice Ružica Grbešić i  Iva Babić

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2023. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS