O nama

Psihologija je suvremena društvena znanost koja se razvila kao nezaobilazna znanstvena disciplina, ne samo zbog znanstvenih teorija i spoznaja iz glavnog predmeta svog bavljenja - ljudskog ponašanja i doživljavanja, već i zbog primjene rezultata psihologijskih istraživanja u mnogim područjima ljudskog djelovanja. Zahtjevi za profilom psihologa u razvijenim društvima rastu te se očekuje da će ta struka biti među vodećima po zapošljavanju u idućim desetljećima.

Studijski program omogućuje studentima stjecanje Europske diplome psihologa (EDP) čime je stvorena pretpostavka da svaki student dobivanjem diplome u pogledu profesionalne osposobljenosti i stručnih kompetencija može računati na njezinu cjelovitu prihvaćenost unutar Europske unije. Program studija istovremeno je i originalan, jer slijedi osnovnu koncepciju Hrvatskih studija, a to je da se obrazovanju studenata pristupa interdisciplinarno. Na diplomskoj razini ovakav program omogućuje teorijsku, metodološku i praktičnu naobrazbu, osposobljavanje i trening u više područja primijenjene psihologije, a posebice kliničkom, organizacijskom i obrazovnom. Obrazovanje koje su završili, znanja, kompetencije i vještine koje su stekli a nalaze se u nastavnom planu i programu studija psihologije, pružaju diplomiranom studentu psihologije niz mogućnosti te ga čine kvalificiranim i kompetitivnim sudionikom na postojećem tržištu rada.
O studijskom programu, nastavnicima, studentima i ostalim podacima koji vas zanimaju, pročitajte i pogledajte na stranicama Odsjeka za psihologiju Fakulteta hrvatskih studija.


Objavljeno: 26. 8. 2015. u 11:54
Uređeno: 26. 8. 2015. u 11:54
Iva Černja Rajter

Franck d.d. jedna je od vodećih prehrambenih kompanija u regiji. Svoj uspjeh temelji na visokoj konkurentnosti svojih proizvoda koju ostvaruje kontinuiranom brigom o optimizaciji i unapređenju svih poslovnih procesa, praćenju tržišnih trendova i ključnih pokazatelja uspješnosti te stalnim inoviranjem kako bi zadovoljili postojeće želje i buduće potrebe potrošača te u konačnici nadmašili njihova očekivanja. Za to sve zaslužni su Franckovi vrijedni i motivirani zaposlenici, ključni nositelji poslovnog uspjeha.

Trenutno u Ljudskim resursima tražimo studenta/studenticu 2. godine Diplomskog studija psihologije za rad preko studentskog ugovora za poslove u našem odjelu.

ZA VIŠE INFORMACIJA KLIKNITE PROČITAJ VIŠE...

Molimo sve zainteresirane kandidate da pošalju svoj životopis na mail adresu: vedrana.mesarov@franck.hr

 

Od kandidata tražimo:

•          interes za područje organizacijske psihologije

•          razvijene komunikacijske vještine

•          samostalnost i točnost

•          spremnost na timski rad i dijeljenje informacija

•          izvrsno poznavanje engleskoj jezika

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS