Sveučilište u Zagrebu

Fakultet hrvatskih studija

logo

Facebook stranica FHS-a
YouTube kanal FHS-a
LinkedIn stranica FHS-a
Molimo studente, nastavnike i zaposlenike koji su pozitivni na COVID-19, imaju simptome ili su bili u bliskom kontaktu sa zaraženim da se jave na kvaliteta@fhs.hr
Info
Ovaj predmet nije moguće upisati.
Obavijesti
Objavljeno: 18. 1. 2022. u 10:17
Mladen Tomorad

Poštovane kolegice i kolege,

još jednom vas želim obavijestiti o pravilima koje sam odredio na prvom predavanju akademske godine.

Pravila:

- maksimalni mogući broj izostanaka s predavanja = 3 (zadnja dva predavanja nisam prozivao i zapisivao izostanke)

- pravo potpisa imaju samo studenti koji su do 20. 12. predali predali seminarske radove te iz njih dobili dvije pozitivne ocjene + nisu izostali s nastave više od tri puta.

- u slučaju bolesti uz predočenje službene liječničke potvrde izostanci se opravdavaju. Studenti koji do nedjelje 23. 1. 2022. ne pošalju opravdanja za izostanke neće dobiti potpise. 

Objavljeno: 7. 1. 2022. u 22:23
Mladen Tomorad

Poštovane kolegice i kolege,

kako bih smanjio mogućnost zaraze na mojim predavanjima, a sukladno današnjim smjernicama stožera koje ne predviđaju okupljanja za više od 20 osoba u zatvorenom prostoru, odlučio sam da 10. i 17. 1. 2022. neću prozivati studente. Dakle dolazak na nastavu više nije obavezan.

Planirani kolokvij održati će se 17. 1. u 8:00. Studenti koji su položili prvi kolokvij imaju pravo pisati drugi, a ostali koji imaju pravo potpisa (dio vas je izgubio to pravo zbog neispunjavanja raznih obaveza) mogu pisati cijelo gradivo.

Lijep pozdrav

Mladen Tomorad

Objavljeno: 25. 10. 2021. u 15:26
Mladen Tomorad

Poštovane kolegice i kolege,

kao što sam obećao tijekom današnjeg predavanja ponovno vam šaljem link za materijale na Teamsu. Molim vas da se spojite na kanal i skinete sve potrebne materijale.
Vjerojatno ću vam u zasebni direktorij staviti i raznu literaturu da je ne bih morao slati više puta pa će te si odabrati što vam treba.

https://teams.microsoft.com/_#/school/files/General?threadId=19%3AdloRqFyGOcFMQOlKn7tSHtyyejbZWkk53DFT9qM0wro1%40thread.tacv2&ctx=channel&context=General&rootfolder=%252Fsites%252FPogrebniobiajiiarhitekturastarogEgipta%252FShared%2520Documents%252FGeneral

Lijep pozdrav

Mladen Tomorad

Objavljeno: 18. 10. 2021. u 21:29
Mladen Tomorad

Poštovane kolegice i kolege,

u nastavku šaljem informacije vezane uz predmet.

Objavljeno: 12. 10. 2021. u 13:11
Mladen Tomorad

Poštovane kolegice i kolege,

u nastavku šaljem informacije vezane uz predmet.

 

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2022. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS