Objavljeno: 18. 5. 2018. u 14:49
Josip Papak

Oglas za honorarni posao na znanstveno-istraživačkim projektima u području obrazovanja za apsolvente i studente 5. godine studija društvenih usmjerenja koji su zainteresirani za honorarni suradnički posao na znanstveno-istraživačkim projektima u području obrazovanja u Nacionalnom centru za vanjsko vrednovanje obrazovanja u Odjelu za promicanje kvalitete obrazovanja.

Traže se studenti završnih godina studija (apsolventi s aktivnim studentskim pravima ili studenti 5. godine) sa sljedećih odsjeka Hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu: psihologija i/ili sociologija, a koji su zainteresirani za honorarni suradnički posao na znanstveno-istraživačkim projektima u području obrazovanja u Nacionalnom centru za vanjsko vrednovanje obrazovanja (Odjela za promicanje kvalitete obrazovanja).

Prijave se primaju na adresu: vanja.petricevic@ncvvo.hr do 01. lipnja 2018.

Više informacija o prijavama i uvjetima možete preuzeti ovdje.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2023. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS