Uvod u znanstveni rad
Šifra: 159876
ECTS: 5.0
Nositelji: doc. dr. sc. Dario Pavić
Izvođači: doc. dr. sc. Dario Pavić - Seminar
Prijava ispita: Studomat
Engleski jezik:

1,0,0

Nastava se odvija na hrvatskom jeziku u svim svojim elementima, a stranim studentima koji su pridruženi mješovitoj grupi nudi se mogućnost savladavanja predmeta pomoću dodatnih izravnih konzultacija s nastavnikom i asistentima na engleskom jeziku. Pri tome, nastavnik stranog studenta upućuje na odgovarajuću literaturu na engleskom jeziku te mu osigurava mogućnost polaganja predmeta na engleskom jeziku.
Opterećenje:

1. komponenta

Vrsta nastaveUkupno
Predavanja 30
Seminar 30
* Opterećenje je izraženo u školskim satima (1 školski sat = 45 minuta)
Opis predmeta:
Literatura:
1. semestar
SOC (17098) - Izborni kolegiji (1. godina) - Redovni studij - Sociologija
Obavezni predmet - Redovni studij - Sociologija

2. semestar
SOC (17098) - Izborni kolegiji (1. godina) - Redovni studij - Sociologija
Termini konzultacija:
  • doc. dr. sc. Dario Pavić:

    Konzultacije utorkom od 13h do 14h

    Lokacija: 17
Objavljeno: 5. 11. 2017. u 18:18
Dario Pavić

Poštovani kolegice i kolege,

zbog mojeg boravka na Sveučilištu u Ljubljani odgađa se nastava iz kolegija "Uvod u znanstveni rad" u srijedu 8. studenog i petak, 10. studenog. Zadaća za srijedu, 15. studenog je napisati kratki osvrt na tekst Darka Polšeka "Mase i njihova prehrana" koji je postavljen u repozitoriju kolegija kao pdf datoteka pod nazivom "Polšek prehrana". Molim koristite upute i pitanja iz prezentacije "Kritičko mišljenje".

Pozdrav,

Dario 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2023. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS