Info
Ovaj predmet nije moguće upisati.
Obavijesti
Objavljeno: 7. 12. 2020. u 19:24
Mirjana Matijević-Sokol

Poštovane kolegice i kolege studenti,

obaviještavam vas da će se nastava na daljinu održavati preko preko poveznice https://meet.jit.si/prof-Matijevic-Sokol-prosinac-2020 u redovnom terminu nastave.

Objavljeno: 3. 11. 2020. u 18:01
Mirjana Matijević-Sokol

Poštovane kolegice i kolege,

sutra, u srijedu 4. XI. nastava iz kolegija Latinska paleografija i epigrafija ne će se održati na Fakultetu nego putem  aplikacije Microsoft Teams na kojoj će se s početkom u 9,00 sati održati znanstveni skup "Sveti Jeronim i hrvatska kultura" na kojem je moje predavanje predviđeno oko 10,00 sati a preporučujem Vam poslušati i druga izlaganja.

Click here to join the meeting

Srdačan pozdrav!

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2023. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS