Info
Ovaj predmet nije moguće upisati.
Obavijesti
Objavljeno: 19. 12. 2020. u 17:34
Mislav Kukoč

Poštovane kolegice i kolege,

šaljem vam svoje predavanje za 22. prosinca 2020., također i ažurirani popis literature. Ujedno vam skrećem pozornost na sjajan dokumentarni film: "Kapital u 21. stoljeću", koji se može vidjeti na kanalu DokuTV, koji se emitira na kablovskom programu A1. Dokumentarac analizira globalizaciju 21. stoljeća, U njemu govore Piketty, Stiglitz, i Fukuyama. Ako ste u prilici, pogledajte ga!  Želim vam sretne blagdane!

Prof. dr. sc. Mislav Kukoč

Objavljeno: 8. 12. 2020. u 15:56
Mislav Kukoč

Drage kolegice i kolege studentice i studenti,

zbog znanih epidemioloških razloga prisiljeni smo se prebaciti na nastavu na daljinu. Većina preostale nastave je seminarski rad. Uz pomoć naše demonstratorice Marije Barić Đurđević i kolege doc. dr. sc. Matije Mate Škerbića vaši će seminari biti emitirani putem programa Merlin. Trebate na cca. 5 kartica prikazati  najvažnije ideje obrađenog djela, temeljem kojega ćete postaviti dva pitanja koja bi vaše kolege trebala potaknuti na raspravu. 

Preostala moja predavanja poslat ću vam,putem repozitorija zajedno s pp prezentacijom.

Srdačno

rof. dr. sc. Mislav Kukoč

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2023. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS