Povjerenstvo za javnu nabavu

Povjerenstvo za javnu nabavu stalno je tijelo Fakultetskoga vijeća koje skrbi da se nabava Fakulteta odvija u skladu s načelom dobroga i savjesnoga financijskoga upravljanja; na pravilan, racionalan, etičan, ekonomičan, uravnotežen, učinkovit, transparentan i djelotvoran način te da se ulaganja Fakulteta štite od gubitaka, neopravdana trošenja, zloporabe i štete i obavlja druge zadaće koje mu povjere Fakultetsko vijeće, Dekanski kolegij i dekan.
 

 

Sastav:

1. izv. prof. dr. sc. Ivan Balabanić, prodekan za poslovanje, po službi, predsjednik,

2. dr. sc. Monika Balija, članica,

3. dr. sc. Mijo Beljo, član,

4. Ivan Goran Benković, član,

5. Dario Knežić, član,

6. mr. sc. Petar Marija Radelj, član,

7. dr. sc. Luka Šikić, član,

8. Tomislav Vodička, prof., član, i

9. Lidija Zorić, prof., članica.

 

Zadnja promjena: 1. listopada 2021.


Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2023. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS