O vanjskom suradniku
doc. dr. sc. Suzana Peran
Zvanje:docent
Funkcija:poslijedoktorand
Konzultacije:

srijeda, 11 - 12 h; najava na suzanavp@gmail.com

E-mail: E-mail
Odsjek: ODSJEK ZA KOMUNIKOLOGIJU
Godina magistriranja:2005.
Godina doktoriranja:2012.
Na odjelu od:1997.

Životopis

Dr. sc. Suzana Peran, zaposlena na Odjelu za komunikologiju Hrvatskoga katoličkog sveučilišta. Magistrirala je na temu odnosa Katoličke Crkve i Europske unije, te doktorirala na temu odnosa obitelji i medija.  Predavačica na Studiju komunikologije Hrvatskih studija, na katedri Pastoralne teologije Katoličkoga bogoslovnog fakulteta te na studiju Protestantske teologije Sveučilišta u Zagrebu. Autorica je više zanstvenih i stručnih članaka, predavačica na novinarskim i komunikološkim simpozijima, voditeljica novinarskih tečajeva. Posebno se bavi odnosom Crkve i medija, obitelji i medija, djece i medija, te odgojem za medijsku pismenost. 

Objavljeni radovi u Hrvatskoj znanstvenoj bibliografiji (CROSBI)
Napomena: Ove radove održava Knjižnica Instituta Ruđer Bošković koja vodi projekt Hrvatske znanstvene bibliografije CROSBI. Ovim linkom možete vidjeti sve podatke o radovima koje su autori unijeli u bazu podataka.

Za sve izmjene možete se obratiti na help@bib.irb.hr, a na istu adresu možete uputiti i sva vaša pitanja i sugestije vezana uz CROSBI.
Profesionalni interesi i članstva

 

Članica je Matice hrvatske, Društva za komunikacijsku i medijsku kulturu i Hrvatskoga društva katoličkih novinara.

Izabrani projekti

Utjecaj medija na hrvatsku obitelj (0226003) projekt Studija novinarstva / komunikologije Hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2023. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS