O djelatniku
Davor Trbušić, dr. sc.
Zvanje:povjera predavanja
Lokacija: 203
Konzultacije:


Srijedom od 12 do 13 sati - uz obaveznu prethodnu najavu na e-adresu.

E-mail: E-mail
Odsjek: ODSJEK ZA KOMUNIKOLOGIJU
Godina diplomiranja:2013.
Godina doktoriranja:2022.
Na odjelu od:2019.

Nastava

prijediplomski

diplomski

Životopis

Rođen 1988.

Kroatologiju i komunikologiju studirao je na Fakultetu hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu. Nakon završenog diplomskog studija komunikologije upisuje poslijediplomski doktorski studij. U ožujku 2022. doktorira na temu "Oblici i načini cenzure javnih istupa Alojzija Stepinca u svjetovnom i katoličkom tisku Nezavisne Države Hrvatske".

Od 2014. do 2019. godine radio je kao stručni suradnik za komunikacije u Tiskovnom uredu Zagrebačke nadbiskupije. Na Fakultetu hrvatskih studija zaposlen je u rujnu 2019. te otada predaje kolegije: Uvod u odnose s javnošću, Tehnike u odnosima s javnošću, Upravljanje rizikom i krizno komuniciranje, Novi mediji i digitalni marketing te Pravne i etičke norme odnosa s javnošću.

Njegovi znanstveni interesi usmjereni su interdisciplinarno, osobito u području komunikologije, odnosa s javnošću, kriznog menadžmenta, novinarske etike i područja medijske pismenosti. O navedenim je temama do sada napisao nekoliko autorskih radova, izlagao i sudjelovao na znanstvenim i stručnim konferencijama u Hrvatskoj i inozemstvu.

Objavljeni radovi u Hrvatskoj znanstvenoj bibliografiji (CROSBI)
Napomena: Ove radove održava Knjižnica Instituta Ruđer Bošković koja vodi projekt Hrvatske znanstvene bibliografije CROSBI. Ovim linkom možete vidjeti sve podatke o radovima koje su autori unijeli u bazu podataka.

Za sve izmjene možete se obratiti na help@bib.irb.hr, a na istu adresu možete uputiti i sva vaša pitanja i sugestije vezana uz CROSBI.

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2023. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS