Sveučilište u Zagrebu

Fakultet hrvatskih studija

logo

Facebook stranica FHS-a
YouTube kanal FHS-a
LinkedIn stranica FHS-a
Molimo studente, nastavnike i zaposlenike koji su pozitivni na COVID-19, imaju simptome ili su bili u bliskom kontaktu sa zaraženim da se jave na kvaliteta@fhs.hr
Info
Ovaj predmet nije moguće upisati.
Obavijesti
Objavljeno: 14. 5. 2021. u 09:42
Mladen Tomorad

Poštovane kolegice i kolege,

do ponedjeljka 17. 5. u 12 sati morate mi poslati svoje seminarske radove. Njihova predaja uvjet je za potpis.

Sadržaj rada mora biti napisan na 8 kartica osnovnog teksta + prilozi (naslovnica, sadržaj, bibliografija). Bibliografija se mora sastojati od minimalno 15 bibliografskih jedinica koje morate citirati u svome radu. Svaki podatak mora biti referiran izvorima i literaturom.

U ponedjeljak 31. 5. u 8 sati održati će se 2. kolokvij za sve one koje su položili 1. kolokvij. Ako netko od onih koji su položili ispit želi ispravljati ocjenu iz 1. kolokvija to možete učiniti ali mi prethodno morate najaviti ispravak putem e-maila.

Lijep pozdrav

Mladen Tomorad

Objavljeno: 19. 2. 2021. u 15:02
Mladen Tomorad

Poštovane kolegice i kolege,

u ponedjeljak 22. 2. 2021. započinjem s nastavom na predmetu "Povijest S.A.D. od prvih kolonija od kraja 19. stoljeća". Nastava će se za sada odvijati preko Teamsa. Ubacio sam vas sve u grupu te sam uploadao predavanja. U ponedjeljak budite svi online u 7:55 kako bi izbjegli moguće tehničke poteškoće.

Sve detaljne informacije o sadržaju predmeta i vašim obavezama dati ću vam na predavanju.

Lijep pozdrav do ponedjeljka

Mladen Tomorad

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2022. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS