Objavljeno: 8. 7. 2021. u 13:26
Uređeno: 8. 7. 2021. u 13:27
Dunja Jurić Vukelić

Prijavi se na Magenta Jump In prakse i dodaj konkretnu crticu svom životopisu

Želiš li programirati u IT R&D timu mikroservise koji će opsluživati milijune krajnjih korisnika? Ili možda brifirati kreativnu agenciju dok kreiraš komunikacijske i brand strategije? Tvoji interesi su u smjeru napredne poslovne analitike? Sjajna prilika te očekuje i ako su tvoja strast porezi ili samo želiš ispit iz radnog prava pripremiti dok proučavaš njegovu praktičnu primjenu.

Uskoči u ljetne studentske prakse Iskona, Combisa i HT-a! Možeš birati između sedamdeset različitih praksi te pod budnim okom mentora koji su redom vrhunski stručnjaci svog područja (neki čak i članovi Uprave) provesti ljeto za pamćenje. Jesmo li spomenuli i da se prakse najčešće obavljaju po SmartWork modelu kombinacijom ureda i rada od kuće? Prijave traju do 9.7., a radnu atmosferu možeš već danas škicnuti i na Instagramu, zovu se magenta.side ;)

PROCES PRIJAVE JE ZABAVAN I JEDNOSTAVAN

Prijave za ove neplaćene prakse traju do 9.7. i moguće su na dva načina. Prvi, onaj zanimljiviji vodi kroz Career matcher, alat baziran na RIASEC modelu kroz čije ispunjavanje možeš saznati tri najizraženija interesa koja kreiraju tvoj poslovni profil. Sukladno ostvarenom rezultatu ponudit će ti se i direktna poveznica na prakse. Drugi način je izravna prijava na stranicama karijera gdje su sve dostupne prakse podijeljene u četiri kategorije:

  1. IT / NT
  2. Marketing, PR i komunikacije
  3. Business & management
  4. Pravni poslovi i operativna podrška

Unutar svake kategorije nalazi se popis konkretnih zadataka koje ćeš raditi, zatim period unutar kojeg su ti mentori dostupni te poželjne vještine i preferirani fakulteti. Ali ne brini, svakako je želja za učenjem i znatiželja najvažnija kod odabira idealnog kandidata. Uz opis prakse objašnjen je i selekcijski proces koji prethodi dolasku na prvi „radni“ dan. A nakon što se odlučiš za prakse koje su ti najzanimljivije za prijavu je dovoljno samo unijeti CV i podatke za kontakt.

Ne propusti ovu priliku i saznaj kako je to raditi u jednoj od najveći kompanija u Hrvatskoj. Osim novih iskustava za tebe su pripremili i diplomu po završetku prakse koju vrlo lako možeš pretvoriti u onu jednu konkretnu crticu u životopisu koja ti još nedostaje! Sretno! 😉

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2023. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS