Objavljeno: 10. 3. 2016. u 09:41
Uređeno: 10. 3. 2016. u 09:43
Iva Ćalić

Društvo studenata povijesti „Ivan Lučić – Lucius“ i knjižnica Hrvatskih studija pozivaju vas na predstavljanje posebnog tematskog broja Luciusovog Zbornika - Zbornika o povijesti nacionalnih manjina u Hrvatskoj. Predstavljanje Zbornika održat će se u srijedu, 16. ožujka 2016. godine, s početkom u 14 sati u knjižnici Hrvatskih studija.

Na predstavljanju Zbornika sudjelovat će dr.sc. Ljiljana Dobrovšak kao glavna urednica Zbornika, dr.sc. Vlatka Dugački kao recenzentica Zbornika, Matea Jalžečić, Mateja Maljuga i Mateo Bunoza kao su-urednici Zbornika, te studenti, autori tekstova.

Pozivnica se nalazi ovdje.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2023. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS