Objavljeno: 14. 12. 2015. u 11:46
Uređeno: 14. 12. 2015. u 11:47
Iva Ćalić
Humanitarni božićni sajam u predvorju...

Poštovani i dragi članovi akademske zajednice Hrvatskih studija,

USKN Komuna u suradnji s Hrvatskim studijima, Knjižnicom Hrvatskih studija i Društvom studenata kroatologije "CASSIUS" Vas sve poziva da u utorak i srijedu (15. i 16. prosinca) svratite na Humanitarni božićni sajam koji će se održati u predvorju knjižnice od 10 do 17 sati.

Na ovogodišnjem sajmu moći ćete uživati u kuhanom vinu, kolačima, božičnim dekoracijama i čestitkama izrađenima na radionicama, a sav prikupljen novac ići će obitelji Lidije Zečević.

Više o događaju nalazi se ovdje

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2023. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS