Objavljeno: 2. 11. 2015. u 10:11
Uređeno: 2. 11. 2015. u 10:12
Iva Ćalić
LIKOVNA BOŽIĆNA RADIONICA

Knjižnica ove godine sudjeluje u  tradicionalnom, 8. po redu humanitarnom Božićnom sajmu u organizaciji studentskih udruga Hrvatskih studija. Priredili smo dvije likovne božićne radionice u kojima će, pod vodstvom akademske kiparice Ivane Lončar Velić, studenti izrađivati božićne dekoracije i čestitke.

Datumi radionica su 30.11. (modeliranje)  i 7.12. (oslikavanje) od 16-18 sati u Knjižnici Hrvatskih studija.

Molimo zainteresirane studente da se prijave na radionicu putem e pošte: rgrbesic@hrstud.hr

U prijavi neka napišu svoje ime i prezime, studijski smjer i godinu, te datum radionice na kojoj žele prisustvovati.

 

Ružica Grbešić i Iva Babić

Knjižnica Hrvatskih studija

 

 

Sve dekoracije i radovi koji se proizvedu na radionici prodavati će se na humanitarnom Božićnom sajmu (15. i 16. prosinca) koji je ove godine ujedinjen svim studentskim udrugama Hrvatskih studija. Nadamo se da će ove godine Vaša srca biti još veća kao i odaziv.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2023. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS