Objavljeno: 20. 4. 2015. u 08:08
Uređeno: 20. 4. 2015. u 08:42
Iva Ćalić
Noć knjige u Knjižnici Hrvatskih studija

Poštovani,

u četvrtak, 23.4.2015. od 18:00 do 21:00 sat u prostorijama Knjižnice održati će se manifestacija Noć Knjige kojom obilježavamo Svjetski dan knjige i Dan Hrvatske knjige. Pozivamo Vas da se pridružite i sudjelujete u bogatom programu kojeg smo za Vas pripremili.

 

 

Naš program je sljedeći:

- otvorenje izložbe slika i karikatura  "Kad se dlanovci slože, sve se može" povodom Tjedna hrvatskog znakovnog jezika  u suradnji sa Edukacijsko-rehabilitacijskim fakultetom

- predstavljanje časopisa udruga studenata Hrvatskih studija

-dodjela nagrada foto-literarnog natječaja "Život i smrt" Knjižnice Hrvatskih studija i predstavljanje istih

-glazbeni nastup grupe Željka At Ease

- sajam knjiga u izdanju Hrvatskih studija (traje cijeli tjedan)

 

 

Manifestacija Noć knjige pokrenuta je 2012. godine na inicijativu Zajednice nakladnika i knjižara Hrvatske gospodarske komore i udruge Knjižni blok, kojima su se u organizaciji pridružili Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu, Knjižnice grada Zagreba, Udruga za zaštitu prava nakladnika – ZANA, te portal za knjigu i kulturu Moderna vremena Info.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2023. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS