Objavljeno: 30. 3. 2015. u 11:56
Uređeno: 30. 3. 2015. u 15:37
Ružica Bešlić Grbešić

Promocija časopisa ''Amalgam''

Udruga studenata sociologije ''Anomija'' s ponosom Vas poziva na promociju časopisa ''Amalgam''. Predstavljanje će se održati u predvorju Knjižnice Hrvatskih studija 2. travnja 2015. s početkom u 17:30 sati.

Na svečanoj će promociji biti govora o nastanku najnovijeg dvobroja 6-7. časopisa Amalgam, njegovom sadržaju i samome nastanku. O tome će pred okupljenima govoriti zaslužni za ovo najnovije izdanje: Nikola Čuraj, glavni urednik časopisa te Maja Popinjač, predsjednica Anomije. Od njih će zainteresirani moći čuti sve o razvijanju ideja, radu i tiskanju ovog znanstvenog sociološkog časopisa. Valja naglasiti kako su za tiskanje časopisa zaslužni Studentski Zbor Sveučilišta u Zagrebu i Hrvatski studiji kojima se Anomija i ovim putem zahvaljuje.

Vaša Anomija!

 

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2023. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS